Skip to content Skip to footer


Transport kufomash nga Belgjika për në Shqipëri

Transport kufomash nga Belgjika për në Shqipëri Si një shërbim profesional i transport kufomash nga Belgjika për në Shqipëri, ne i kushtojmë rëndësi të madhe përputhjes me vlerat e ndryshme kulturore dhe…


Transport kufomash nga Belgjika për në Kosovë

Transport kufomash nga Belgjika për në Kosovë Kompania Funerali Elezi ofron shërbime për transport kufomash nga Belgjika për në Kosovë. Dëshironi të plotësoni dëshirën e fundit të të dashurit tuaj që të varroset në vendin e tij? Ju nuk jeni…


Transport kufomash nga Belgjika për në Maqedoni

Transport kufomash nga Belgjika për në Maqedoni Falë rrjetit tonë në gjithë Belgjikën, ne jemi shoqëruesi juaj kompetent dhe partneri konfidencial në kohë të vështira. Një familjar vdes në Belgjikë dhe vorrimi duhet të…


Transport kufomash nga Belgjika për në Luginën e Preshevës

Transport kufomash nga Belgjika për në Luginën e Preshevës Për vite me radhë bashkëpunojmë me institucione fetare nga mbarë Belgjika dhe mbështesim riatdhesimin e personave të vdekur nga gjitha anët e Belgjikës në Luginën e…

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekadë ju ofron këto Shërbime:

Shërbimet Tona:


Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe!
Read more


Rregullimi i dokumentave

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.
Read more


Organizim të ritualeve

Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Read more


Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.
Read more


Kompania Funerali Elezi:

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637